Projecten

Beekse Bergen

Uitkijkposten voor de bezoekers en klimtoestellen voor de dieren.

Ook veel schapenhekwerk is hier geplaatst.

 

Circuitbeveiliging Eersel

Om het publiek op een veilige afstand te houden van het

motorgeweld, wordt er vaak schapenhekwerk gebruikt.

Dassenraster

Automatisch dichtklappende eiken poortjes voorzien van dassengaas voor de toegang tot het wandelgebied, en aluminium ontsnappingsdeurtjes voor de dassen. Plaatsing van dassengaas.

Golf Landgoed Nieuwkerk

Aanleg rond de golfbaan van een zware ursusdraadomheining met acaciapalen om de zwijnen te weren. Acaciapoorten zijn geplaatst voor de toegang naar het buitengebied en de hoofdingang is toegangkelijk voor het verkeer via een veerooster.

preHistorisch Dorp Eindhoven

Een hoge verdedigingsmuur is hier gebouwd met grote poorten erin. Ook zijn er kleine poortjes geplaatst voor de toegang van de verschillende huisjes.

Kesselse Heide

Om het vee (schapen, schotse hooglanders e.d.) binnen de begrazingszone te houden, wordt het gebied met gaas afgesloten. De toegangkelijkheid van het park voor de bezoeker, wordt door middel van veeroosters uitgevoerd.

Kinderboerderij Wilrijk

Toegangspoort bij de hoofdingang van de kinderboerderij en de weilanden zijn hier met speciale Engelse hurdles omheind voor de schapen en geiten.

Aanleg knuppelpad

Om het bos toegankelijk te maken voor iedereen kan er besloten worden om een houten pad aan te leggen. Ook in drassige gebieden (bv moeras) kan een knuppelpad uitkomst bieden.

Park Hemelrijk Volkel

Aanleg van de toegang tot het aquapark met omheining en zitbanken.

nl_NL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram