Veldhek

Deze hekken, bekend als veldhekken, worden vaak gebruikt als toegang tot velden of weiden. Hun eenvoudige maar robuuste uitstraling voegt een mooi accent toe aan het landelijke landschap. Door hun traditionele ontwerp en duurzame constructie vormen ze een functionele toegang. Of het nu gaat om het afbakenen van weilanden, het markeren van landelijke paden of het toevoegen van karakter aan boerderijen en landgoederen, ze zijn een tijdloze keuze met een charmante uitstraling.

Veldhekken en toegangspoorten op maat

Het veldhek (in Engeland ook wel field gate, hunting gate of universal gate genoemd) is uitgevoerd met één of twee kruisschoren, wat bijdraagt aan zijn karakteristieke uiterlijk. De Engelse toegangspoort, met zijn boog aan één zijde en twee diagonale schoren, straalt een tijdloze elegantie uit. Dit klassieke model past uitstekend bij landelijk gelegen huizen en boerderijen of om een veld of weide te begrenzen. Ook is dit model vaak te vinden bij opritten.

Of het nu gaat om het begrenzen van een weide of het verwelkomen van gasten, onze hekken en poorten voegen niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje landelijke charme aan elke omgeving.

Onze poorten zijn te verkrijgen in eiken- of hardhout en worden volgens traditionele Engelse methoden gemaakt. Het combineren van twee poorten (een dubbele poort) van dezelfde maat creëert een statige uitstraling. We kunnen openingen tot zeven meter maken.

Wij maken poorten in ons atelier in de standaardmaten: 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270, 300, 330 of 360 centimeter. Combinaties van kleine en grote maten zijn altijd mogelijk. De hoogte is telkens 120 centimeter. Het is mogelijk om andere maten dan genoemd te kiezen. Bovendien leveren wij bijpassende eiken poortpalen met diamantkop, beschikbaar in de afmetingen 240x15x15 centimeter en 240x17x17 centimeter.

Lees meer

Waarom een veldhek en toegangspoort?

  • Een eenvoudig, maar robuuste uitstraling
  • In veel verschillende maten te verkrijgen
  • Gemaakt van duurzaam hout, hierdoor gaan de hekken minimaal 20 jaar mee

Geïnteresseerd in een veldhek?

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over de toepassingen en mogelijkheden met betrekking tot het gebruik en de plaatsing van een hek. Wij helpen u graag bij het realiseren van een hek dat past bij uw omgeving en wensen.
nl_NL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram